Klikk for å se intervjuet med Antonio Vidal, rådgiver for strender og marked i Torrevieja

3 Soverom Leilighet i Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Syd €307,000

Nydelige 2 og 3 soveroms leiligheter med perfekt beliggenhet i Gran Alacant, Santa Pola

Iconic er et nytt boligkompleks med 170 leiligheter i Gran Alacant, med utsikt over Middelhavet og direkte tilgang til den blå flaggstranden i El Carabassi. Leilighetene på 2 og 3 soverom og 2 bad har en god planløsning med en vakker utsikt over havet, stranden, bassenget og nydelige uteområder / fellesområdet
Disse nye leilighetene er bygget med en meget høy standard og danner en nydelig boligkompleks med basseng, privat underjordisk parkering, bod, hageområder, utendørs treningsanretninger, parkeringsplass for sykler og lekeplass for barn. Urbanisasjonen ligger bare 15 minutters gange fra stranden ved El Carabassi.
Komplekset ligger 100 meter over havet og har en fantastisk utsikt over kysten. Den har også et bredt spekter av tjenester og fasiliteter og forskjellige shoppingområder i nærheten for å tilfredsstille ethvert behov. Området er godt etablert med forskjellige kommersielle områder som tilbyr supermarkeder, restauranter, apotek, banker osv. ...
Fra kysten kan du se øya Tabarca, der Berber-pirater søkte tilflukt, og også naturreservatet ved saltmyrene, begge er vakre steder å besøke.
Dunes of Carabassí, et uberørt og beskyttet område, er også der vi finner hovedstranden i Gran Alacant, en enorm strand med fin gylden sand.
Det krystallinske vannet har en nydelig turkis farge. Dette området er veldig populært for å utøve sport som kitesurf eller windsurf. Det er forskjellige skoler som kjører vannsportkurs hele året.
Gran Alacant har en perfekt beliggenhet på grunn av sin nærhet til kysten, og det er bare 10 minutter fra flyplassen, 15 kilometer fra byen Alicante og 25 kilometer fra byen Elche, de to hovedbyene i Alicante-provinsen.
Kommunikasjonen er utmerket, med N-332 som forbinder området med andre viktige byer, og fra ditt nye hjem kan du også bruke offentlig transport for å komme deg enkelt rundt.
Forbindelser til AVE togstasjon og Alicante internasjonale flyplass er veldig gode, og fra en av disse kan du reise til enhver destinasjon.

Lagre
NyLeilighet
Pris fra: €307,000Størrelse: 98 m2 Bebygd
Reference: IconicSoverom: 3
Bad : 2Terrasse: 37 m2
Garden: 53 m2Elevator: Nei
Kjeller: NeiAir condition: Ja
Hvitevarer: NeiGarasje: Underjordisk
Porch: NeiFelles basseng
Nær strandenNær butikker
HandikapvennligSjøutsikt
Energi vurdering: BSe eiendoms PDF
Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende ditt spørsmål på E-mail.

Motta ukentlige nyhetsbrev med oppdateringer om de nyeste boligene, de ulike områdene og eksklusive tilbud. Les om vår personvernerklæring her. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Informasjonen på disse web sidene er levert av utbygger. Kundene kan finne alle data i RD 515/89 på utbyggerens kontor.